Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Νέα Υόρκη: Το μυστικό του λούστρου που βγάζει... 900 δολάρια μεροκάματο


Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 900 δολαρίων την ημέρα ισχυρίζεται πως βγάζει ένας λούστρος, στη Νέα Υόρκη, ο οποίος ζει το δικό του αμερικάνικο όνειρο.
Ο Ντον Γουάρντ έχει στήσει την επιχείρησή του στη συμβολή του 47ου δρόμου και της 6ης Λεωφόρου του Μανχάταν, όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του στους περαστικούς καθαρίζοντας και γυαλίζοντας τα παπούτσια τους.

Μιλώντας στην New York Post, ο Γουάρντ αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του, εξηγώντας πως χρειάζεται ένα καλό «δόλωμα» για να πιάσει κανείς «ψάρια». «Πολλοί άνθρωποι περνούν από το σημείο και είναι απορροφημένοι στις σκέψεις τους. Λέω αστεία», δηλώνει ο λούστρος και προσθέτει ότι αυτό που κάνει συνήθως είναι να προσεγγίζει τους περαστικούς εκείνους που έχουν τα πιο βρώμικα παπούτσια.

Παλαιότερα ο Γουάρντ εργαζόταν σε ένα εργαστήριο φωτογραφίας, ωστόσο αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα όταν συνειδητοποίησε πως ένας πρώην συνάδελφός του, έβγαζε μέσα σε μία ημέρα περισσότερα χρήματα απ' όσα του απέδιδε μία εβδομάδα εργασίας στο φωτογραφείο. 

Η δουλειά του, όπως εξηγεί, του έχει δώσει την ανεξαρτησία που πάντα επιθυμούσε, καθώς είναι ο ίδιος αφεντικό του εαυτού του.

«Δεν έχω κάποιο ανίκανο αφεντικό να μου δίνει εντολές. Δεν έχω 'μαχαιρώματα πίσω από την πλάτη' από συναδέλφους. Είμαι ελεύθερος», είπε ο Γουάρντ στην εφημερίδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου